Systemy zarządzania bezpieczeństwem żywności wg normy PN-EN ISO 22000

CEL SZKOLENIA:

Znajomość systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności wg normy PN-EN ISO 22000:2018 umożliwiająca samodzielne tworzenie dokumentacji systemu zarządzania.

PROGRAM SZKOLENIA:

  1. Wymagania normy 22000 z zakresu:
    • Kontekst organizacji
    • Przywództwo
    • Planowanie
    • Wsparcie
    • Działania operacyjne
    • Ocena efektów działania
    • Doskonalenie
  2. Elementy HACCP

KWALIFIKACJE PO UKOŃCZENIU SZKOLENIA:

Szkolenie zakończone jest egzaminem z zakresu normy PN-EN ISO 22000:2018. Po ukończeniu egzaminu z wynikiem pozytywnym uczestnicy otrzymują imienny Certyfikat ukończenia kursu „Systemy zarządzania bezpieczeństwem żywności wg normy PN-EN ISO 22000:2018” na podstawie którego potwierdza się znajomość normy oraz kompetencje do samodzielnego tworzenia dokumentacji systemowej.

Wypełniony formularz proszę wysłać na e-mail: quallab.szkolenia@gmail.com