CEL SZKOLENIA:
Znajomość systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności wg normy PN-EN ISO 22000:2018 umożliwiająca samodzielne tworzenie dokumentacji systemu zarządzania.
PROGRAM SZKOLENIA:
- Wymagania normy 22000 z zakresu:
- Kontekst organizacji
- Przywództwo
- Planowanie
- Wsparcie
- Działania operacyjne
- Ocena efektów działania
- Doskonalenie
- Elementy HACCP
KWALIFIKACJE PO UKOŃCZENIU SZKOLENIA:
Szkolenie zakończone jest egzaminem z zakresu normy PN-EN ISO 22000:2018. Po ukończeniu egzaminu z wynikiem pozytywnym uczestnicy otrzymują imienny Certyfikat ukończenia kursu „Systemy zarządzania bezpieczeństwem żywności wg normy PN-EN ISO 22000:2018” na podstawie którego potwierdza się znajomość normy oraz kompetencje do samodzielnego tworzenia dokumentacji systemowej.
Wypełniony formularz proszę wysłać na e-mail: quallab.szkolenia@gmail.com